Вступна кампанія-2017: у Міносвіти пояснили, що робити, коли в заяві є некоректні дані

Вступна кампанія-2017: у Міносвіти пояснили, що робити, коли в заяві є некоректні дані

У Міносвіти нагадали: реєстрація електронних кабінетів вступників завершується 25 липня о 18.00

Станом на 24 липня 444 тис. 736 вступників подали 1 млн 456 тис. 767 заяв на вступ до ВНЗ на всі освітньо-кваліфікаційні рівні.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

«На всі освітньо-кваліфікаційні рівні (молодший спеціаліст, бакалавр, магістр) уже подано 1 млн 456 тис. 767 заяв від 444 тис. 736 вступників», - йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадують, що реєстрація електронних кабінетів завершується 25 липня о 18.00, а подання заяв – 26 липня о 18.00. Упродовж цього часу вступникам необхідно перевірити в е-кабінетах статус поданих заяв та коректність відображених у них даних.

У разі виявлення некоректних даних вступникам необхідно оперативно написати про це на скриньку [email protected], вказавши повністю ПІБ, номер сертифікату ЗНО, серію і номер атестату, стислий опис проблеми, контактний телефон, а також за можливості додати знімки екрану (скріншот).

Зазначається також, що особистий електронний кабінет вступника з 22 липня доступний на смартфонах та планшетах за допомогою мобільного додатку ЄДЕБО «Особистий електронний кабінет вступника».

Всього станом на 24 липня вступники зареєстрували майже 155 тис. особистих електронних кабінетів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: