Вступна кампанія: абітурієнтам дали роз’яснення щодо статусу «Допущено до конкурсу»

Вступна кампанія: абітурієнтам дали роз’яснення щодо статусу «Допущено до конкурсу»

Вступники можуть подавати заяви на участь у конкурсі на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб

Якщо після оприлюднення результатів адресного розміщення державного замовлення заява вступника залишилась у статусі «Допущено до конкурсу», це означає, що абітурієнт не отримав рекомендації до зарахування на бюджетні місця. Відповідне роз'яснення ввечері 1 серпня опубліковано Державним підприємством «Інфоресурс».

Разом з тим, зазначають у Інфоресурсі, заяву допущено до участі у конкурсному відборі на навчання у ВНЗ за кошти фізичних та юридичних осіб.

«Звертаємо увагу, що рішення щодо участі вступника у конкурсі на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб з числа тих, яким було анульовано рекомендацію до зарахування на навчання за державним замовленням або яким було не надано рекомендацію до зарахування на навчання за державним замовленням і які при подачі заяви зазначили «Претендую на участь в конкурсі виключно на місця державного та регіонального замовлення», приймається за заявою вступника у довільній формі, що подається до приймальної комісії вищого навчального закладу та долучається до його особової справи», - наголосили у ДП «Інфоресурс».

Як відомо, в електронних кабінетах вступників 1 серпня з’явилась інформація про рекомендації до зарахування на місця державного замовлення. Рекомендації до зарахування на навчання на бюджеті отримали 60 тисяч 928 вступників, які мають виконати вимоги до зарахування до 12 години дня 5 серпня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: