Вступна кампанія: сьогодні закінчується реєстрація заяв

Вступна кампанія: сьогодні закінчується реєстрація заяв

26 липня усі вступники, які не змогли подати електроні заяви, можуть подавати їх у паперовому вигляді

Сьогодні, 26 липня 2017 року, закінчується реєстрація заяв вступників для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, ветеринарного і фармацевтичного спрямування). Про це повідомили у прес-службі МОН.

Наразі вступники зареєстрували 159 тис. електронних кабінетів, через які подано понад 1 млн 043 тис. електронних заяв. Загалом на всі освітньо-кваліфікаційні рівні – молодшого спеціаліста, бакалавра, магістра – наразі подано 1 656 625 заяв.  

Усі заяви, які надійшли до ВНЗ більше ніж три дні тому, мають бути опрацьовані приймальними комісіями сьогодні до 10-ї години ранку. У кабінетах вступників повинен з’явитися статус "Допущено до конкурсу" або "Відмовлено". Заяви, які надходитимуть упродовж сьогоднішнього дня, будуть відпрацьовані приймальними комісіями  27 липня до 18:00.

Нагадуємо, що 26 липня усі вступники, які не змогли подати електроні заяви, можуть подавати їх у паперовому вигляді – незалежно від наявності зареєстрованого особистого електронного кабінету. Подані паперові заяви будуть опрацьовані приймальними комісіями і внесені в ЄДЕБО.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: