WSJ: Трамп віддає перевагу кандидатурі «головного русофоба» на пост держсекретаря

WSJ: Трамп віддає перевагу кандидатурі «головного русофоба» на пост держсекретаря

Радники в перехідній групі обраного президента Трампа віддають перевагу Ромні на пост держсекретаря

Обраний президент США Дональд Трамп віддає перевагу кандидатурі Мітта Ромні, екс-кандидата в президенти США на виборах в 2012 році, на пост держсекретаря США. Про це пише The Wall Street Journal.

Всередині штабу Трампа, як зазначається, ведеться боротьба груп прихильників різних кандидатів. Серед них є ті, хто підтримують Ромні, хто виступають за вибір на користь колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані і хто наполягають на продовженні пошуків підходящого кандидата.

Проте радники в перехідній групі обраного президента віддають перевагу Ромні, і, за словами джерел, сам Трамп також схиляється до його кандидатури.

Раніше повідомлялось, що Трамп може запропонувати Ромні посаду держсекретаря.

У березні минулого року Ромні назвав Трампа «аферистом» і «шахраєм». Обраний президент відповів, заявивши, щоб Ромні «подавився як собака» і неодноразово називав Ромні «невдахою». Їхні стосунки почали теплішати після того, як Ромні подзвонив Трампу, щоб привітати його з несподіваною перемогою на виборах, повідомляв «Голос Америки».

У 2012 році Ромні назвав Росію «геополітичним супротивником №1» для США. ЗМІ пишуть що Мітта Ромні навіть прозвали «головним русофобом Республіканської партії».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: