Яценюку і Гройсману подарували однакові пістолети

Яценюку і Гройсману подарували однакові пістолети
Нинішній і колишній прем'єри Володимир Гройсман і Арсеній Яценюк

Зброєю їх нагородив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков

У екс-голови уряду Арсенія Яценюка й міністра регіонального розвитку Володимира Гройсмана є однакові пістолети Jericho 941 FBL.

Про це повідомляють «Наші гроші».

«Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков 22 липня 2014 року нагородив зброєю своїх колег по уряду», - йдеться в повідомленні.

groisman-2_3af2ovs

Нагородна зброя дісталась урядовцям дісталась «за особливі заслуги в захисті конституційних прав і свобод людини і громадянина, зразкове виконання службового та громадянського обов’язку, виявлені при цьому доблесть і честь».

Згодом Аваков також нагородив Гройсмана ще і штурмовою гвинтівкою Fort-221 з коліматорним прицілом Mepro 21. Це копія ізраїльського автомата «Тавор», який стоїть на озброєнні ЦАХАЛу з 1990-х років. Приціл теж ізраїльський.

Штурмова гвинтівка «Форт 221» призначена для враження супротивника на відстані до 500 метрів. Зброя скомпонована по схемі bullpup, тобто компактна. Цей вид зброї використовуватися бійцями спецпідрозділів у всіх видах бойових дій, при проведенні антитерористичних операцій, затриманні правопорушників.

Сам прем’єр говорить про своє озброєння лаконічно: «Ні, я зброю не ношу, але зброя в мене є. Я не використовую зброю в своїй діяльності».

Нагадаємо, вчора Аваков розповідав, як поліція проводить спецоперацію в Затоці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: