Як іноземні посольства привітали українців з Днем Незалежності

Як іноземні посольства привітали українців з Днем Незалежності
Вітання до Дня Незалежності України від іноземних делегацій
Фото: Посольство США в Україні

Україна отримала привітання з різних куточків світу

Посольство США привітало Україну з Днем незалежності піснею «Добрий ранок, Україно!» Спіробітники дипвідомства і посол Марі Йованович у вишиванках співають і танцюють.

«Від імені американського народу Посол Марі Йованович та співробітники посольства США в Україні зичать українцям щасливого Дня Незалежності», - йдеться у коментарі до запису.

Оригінально збирається вчинити Канада. Над мерією Оттави, столиці цієї країни, замайорить синьо-жовтий прапор. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко. Крім того, посольство організовує спільно з мерією Оттави фестиваль «День в Україні». Він закінчиться масштабним концертом, на якому виступлять ONUKA, Mad Heads XL, українсько-канадський віртуоз Василь Попадюк, а також пісочний аніматор Дарія Тимоніна.

У міністерстві закордонних справ Німеччини українців привітали з Днем Незалежності словами «Слава Україні!», передає МЗС ФРН у Twitter.

«У цей день, 26 років тому, Україна оголосила себе незалежною. Вітаємо всіх українців. Слава Україні!» - зазначили у МЗС Німеччини.

«Україно, вітаю з Днем Незалежності! Я сьогодні не з вами особисто, але я там духом!», - написала надзвичайний і повноважний посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф.

«Дорога, Україно. Гарного Дня Незалежності», - передають привіт з Ізраїлю.

МЗС Литви привітало українці оригінальним відео

«З Днем Незалежності, Україно! Бажаємо любові, радості, творчості, щастя, сонця, віри, надїі, миру! Литва завжди з Вами», - йдеться у повідомленні.

«Вітання Україні з нагоди Національного Дня! Румунія продовжує підтримувати процес реформування та європейську перспективу України», - надіслав привітання офіційний Бухарест.

Як відомо, 24 серпня Україна відзначає День Незалежності.

Дивіться також матеріал: «Натівський чобіт» на Хрещатику. Як Україна святкувала 26-й День незалежності (фоторепортаж) 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: