Як столиця святкуватиме День незалежності

Як столиця святкуватиме День незалежності
Українські військові
Народна правда

Військовий парад розпочнеться на Хрещатику о 10:00

Головною подією Дня Незалежності буде військовий парад, який розпочнеться о 10:00 у центрі Києва. Парад прийматиме президент України Петро Порошенко. З нагоди свята до Києва прибули міністри оборони ряду країн-партнерів України, в тому числі міністр оборони Сполучених Штатів Америки Джеймс Меттіс, а також багато гостей та офіційних делегацій, які спостерігатимуть за парадом.

Крім того, вчора з нагоди 26-річниці незалежності України президент урочисто відкрив на Хрещатику виставку озброєння та військової техніки, що триватиме до 27 серпня.

У центрі столиці відбудеться Хода нескорених за участі членів родин загиблих учасників антитерористичної операції та Героїв Небесної сотні, а також свято вшанування волонтерів, передає УНІАН.

Сьогодні у столиці відбудеться низка фестивалів, виставок, виступів художніх колективів, зокрема, культурно-мистецька акція «Мати Україно – ти одна у нас», ярмарок народного мистецтва у центрі народної культури «Музей Івана Гончара», свято мистецтв на Андріївському узвозі, фестиваль «Кримський дім об’єднує серця» та святковий концерт за участі відомих кримськотатарських та українських артистів на Подолі. Крім того, відбудеться забіг у вишиванках, регата з вітрильного спорту, вуличний фестиваль «Найбільша карта мрії».

Читайте також: Коли ми стали незалежними?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: