Янукович вважає своє перебування в Росії «найважчими роками життя»

Янукович вважає своє перебування в Росії «найважчими роками життя»

За словами втікача, він жодного разу не залишав територію Росії

Екс-президент Віктор Янукович назвав час перебування на території Росії найбільш тяжкими роками у своєму житті. Про це він сказав на прес-конференції після завершення відеодопиту.

«Я за межі Росії не виїжджав. У такій ситуації, в якій я живу, у відриві від Батьківщини,.. це, мабуть, найважчі роки у моєму житті. Не тільки для мене, але і для моєї сім'ї, для моїх близьких. Але і для тієї частини України, які є моїми однодумцями», - сказав він.

Зазначимо, Янукович перебуває в РФ з лютого 2014 року після того, як незаконно втік з України.

Як відомо, допит екс-президента Віктора Януковича в Святошинському суді Києва в режимі відеоконференції завершився. 

Раніше Янукович заявив, що просить вибачення перед родичами загиблих на Майдані. 

Також Янукович заявив, що якби він не виїхав з країни, то така війна як на Донбасі, почалася б на всій території України. 

Як повідомлялось, екс-президент повідомив, що йому нічого не відомо про те, які накази віддавалися представникам силових відомств уранці 20 лютого 2014 року, під час подій на Майдані, внаслідок яких загинули та були поранені учасники масових акцій протесту. Під час відеодопиту виявилось, що Янукович мало що пам'ятає.

Як раніше повідомлялося, генеральний прокурор України Юрій Луценко офіційно усно оголосив підозру у державній зраді екс-президенту Януковичу.

Янукович під час відеодопиту звинуватив у розстрілі Майдану «Правий сектор» і «Свободу». Він також розповів, чому не підписав угоду з ЄС про зону вільної торгівлі.

Також Янукович запевняє, що в день розстрілу активістів Євромайдану 20 листопада мав інформацію, що стріляли начебто з будинків, контрольованих протестувальниками, але не може пригадати, хто йому надав такі дані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: