Ярош задекларував власний бренд «Правий сектор»

Ярош задекларував власний бренд «Правий сектор»
Дмитро Ярош

Нардеп зізнався, що у нього є дві квартири і загальний дохід у розмірі понад 118 тис. гривень

Депутат Верховної Ради Дмитро Ярош задекларував торгову марку «Правий сектор». Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб.

Датою отримання авторських прав на бренд вказано 25 червня 2015 року.

З чим пов'язані права Дмитра Яроша на торговельну марку «Правий сектор» (з комерційним правом користування), так само, як походження прав попереднього власника цією торговою маркою (до 25.06.2015) - невідомо.

Крім того, Ярош задекларував дві квартири і загальний дохід у розмірі понад 118 тис. гривень. Відповідні дані розміщені в Єдиному державному реєстрі декларацій. Таким чином, екс-глава «Правого сектора» володіє квартирою площею 46,40 кв. м. у Кам'янському (Дніпропетровська область), ще одна квартира площею 53,9 кв. м. зареєстрована на його дружину Ольгу. Крім того, в розділі «Цінне рухоме майно» (засоби транспорту) Ярош вказав авто Skoda Octavia 2009 року випуску. Його дружина володіє автомобілем Opel Astra 2006 року випуску. Загальний дохід Яроша за 2015 рік склав 118 тис. 108 гривень, з яких 37 тис. 549 гривень - зарплата за основним місцем роботи; 80 тис. 559 гривень - кошти, пов'язані з виконанням депутатських повноважень.

Як відомо, «Правий сектор» виник як стихійний громадський рух під час Євромайдану взимку 2013-2014 років. Однак на той момент, як випливає з декларації Яроша, він ще не мав авторських прав на цей бренд.

Нагадаємо, мер Харкова Геннадій Кернес може похизуватися вражаючою колекцією елітних годинників. Щоправда, від прем'єра Гройсмана він «відстав»: його колекція нараховує тільки 11 екземплярів, тоді як у глави уряду люксових годинників 12. Згідно з декларацією, Кернес, серед іншого, володіє житловим будинком площею 7 кв. м та кімнатою площею 57,3 кв. м у харківському готелі «Національ».

Як повідомлялось, також Гройсман задекларував 2,4 млн гривень, 460 тис. євро і 870 тис. доларів, а його дружина – 1,6 млн гривень і 372 тис. доларів готівки. А от екс-спікер Володимир Литвин здивував набожністю: він задекларував 32 ікони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: