Юнкер закликав Україну прискорити боротьбу з корупцією

Юнкер закликав Україну прискорити боротьбу з корупцією
Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер

Україна зробила величезний прогрес в останні роки, - впевнений президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер

Україна показала значний прогрес у проведенні реформ у останні роки, проте їй необхідно прискорити та інтенсифікувати боротьбу з корупцією. Про це під час 19-го саміту Україна-ЄС заявив президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер.

«Україна зробила величезний прогрес в останні роки. Зважаючи на те, що було зроблено, реформи, які були здійснені, все-таки залишається багато чого зробити. Скажімо, певних об’єктів, які треба досягати. Боротьба проти корупції – це є головна карта, з якою треба працювати», - наголосив Юнкер.

Він відзначив, що тема корупції – це тема, яка є важливою для громадян і боротьбу з неї треба інтенсифікувати.

«Проти корупції завжди треба додавати. Але не треба применшувати, що існує певний діалог, дебати між Україною і ЄС – це репутація цієї великої нації у царині, що пов’язана з корупцією. Таким чином необхідно незалежно від імплементації і інших заходів прискорити і інтенсифікувати (боротьбу з корупцією – ред.)», - сказав президент ЄК.

Раніше Дональд Туск заявив, що впевнений про те, що зовнішньому ворогу Україну не здолати.

Президент України Петро Порошенко сподівається, що наступні саміти з Європейським союзом пройдуть в Донецьку та Ялті, які наразі окуповані росіянами.

Нагадаємо, у Києві розпочалося пленарне засідання 19-го саміту Україна-ЄС за участю президента України Петра Порошенка, президентів Європейської ради Дональда Туска та Європейської комісії Жан-Клода Юнкера.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: