Ющенко: я дзвонив Людмилі Янукович

Ющенко: я дзвонив Людмилі Янукович
Екс-президент пригадав виступ Людмили Янукович про «наколоті» апельсини

Ющенко стверджує, що у розмові Людмила Янукович його підтримала після виборів

Екс-президент Віктор Ющенко зізнався, що після скандальних виборів 2004-2005 року, на яких переміг, він мав розмову з дружиною свого суперника Віктора Януковича.

Про це Ющенко повідомив, коментуючи питання, чи образливо йому було, коли у виборчій компанії використовувались брудні технології, які зачепили у тому числі дружин кандидатів.

«Я дзвонив Людмилі Янукович. Коли вона заявила про ті (наколоті) апельсини, вона стала посміховиськом», - згадує екс-президент в ефірі News One.

Ющенко стверджує, що тоді у розмові Людмила Янукович його підтримала і зізналась, що підтримує його устремління. На той момент вона зайнялась проектами, пов’язаними з релігією.

Нагадаємо, під час Помаранчевої революції в Україні, в намаганні підтримати свого чоловіка, Людмила Янукович, проголошуючи промову на мітингу у Донецьку, оголосила, що апельсини, які люди їли на Майдані Незалежності, «наколоті» і цим, нібито, можна пояснити протести українських громадян на Майдані.

Загалом, під час мітингу в Донецьку дружина Януковича збивалася, «перестрибувала» з теми на тему, розповідала деталі сімейного життя. Саме після цього виступу Людмилу стали називати Люсею.

Протягом свого президентства, не розлучаючись з Людмилою, Віктор Янукович жив в таємному фактичному шлюбі з Любов'ю Полежай. Після втечі чоловіка в 2014 році Людмила Янукович переїхала до Криму. Наприкінці лютого того ж року в інтерв'ю німецькому виданню Der Spiegel Віктор Янукович повідомив, що розлучився з дружиною. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: