Ющенко знову «вкусив» Тимошенко: Якби не Савченко, «Батьківщини» не було б в парламенті

Ющенко знову «вкусив» Тимошенко: Якби не Савченко, «Батьківщини» не було б в парламенті
Фото з відкритих джерел

Колишній глава держави не виключає варіанту, що народний депутат Надія Савченко може стати президентом

Екс-президент України Віктор Ющенко (2005-2010 рр.) вважає, що Надія Савченко може скласти серйозну конкуренцію її шефу, голові фракції Юлії Тимошенко. Про це він розповів в інтерв'ю виданню «Апостроф».

«Я думаю, це для Юлії Володимирівни велика проблема. Я ці відносини бачу так: якби Савченко не була першим номером «Батьківщини», то «Батьківщина» не була б парламентською партією. Це було «останнє пришестя», і Надя їх витягла. Тепер, я думаю, що немає більш важливого завдання, ніж дискредитувати Надю. Чим більше вона буде дискредитована, тим простіше буде звільнити місце для другого лідера «Батьківщини», - додав Ющенко.

Колишній глава держави не виключає варіанту, що народний депутат Надія Савченко може стати президентом.  На його думку, статися може всяке, і все буде залежати від виборця і декількох факторів. Він зазначив, що шанси є. «Я б ніколи не говорив «ніколи», знаючи оригінальність певної частини людей, що висувають на політичну арену політиків, які можуть дуже непослідовно вирішувати українські справи. У нас такі приклади вже були. Я знаю, як люди, які не пройшли через високі державні щаблі , за місяць ставали героями нації. Все залежить від виборця і декількох нюансів, які можуть накладатися. Якщо на посилення підуть п'ять-шість чинників, то трапитися може всяке», - сказав Ющенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: