За чотири дні понад 39 тис. абітурієнтів відкрили електронні кабінети

За чотири дні понад 39 тис. абітурієнтів відкрили електронні кабінети
Реєстрація електронних кабінетів абітурієнтів

Створювати кабінети вступники зможуть до 18:00 25 липня

Упродовж чотирьох днів вступної кампанії успішно зареєстровано 39 050 електронних кабінетів абітурієнтів. Таку інформацію надало ДП «Інфоресурс» станом на 9:00 понедіілка, 3 липня, повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

У МОН нагадують, що створювати кабінети абітурієнти зможуть до 18:00 25 липня. Подання електронних заяв на вступ до вишів буде відкрито 12 липня й триватиме до 18:00 26 липня.

«Наразі труднощі з реєстрацією електронних кабінетів можуть виникати лише у вступників, які мають помилки в персональних даних у сертифікатах ЗНО чи атестатах. Наприклад, коли не співпадають прізвище, ім’я чи по батькові в паспорті та тій інформації, яка подавалася під час реєстрації на ЗНО. У такому разі вступнику необхідно звернутися за техпідтримкою до ДП «Інфоресурс» за телефоном (044) 239-86-18  або електронною поштою [email protected]». – йдеться в повідомленні Міносвіти.

Для абітурієнтів створено покрокову інструкцію з реєстрації електронних кабінетів вступників, а також інструкцію, як зменшити розмір зображення для підвантаження фото та сканів документів.

29 червня стартувала вступна кампанія у вищі навчальні заклади. 

3 липня розпочалася додаткова сесія ЗНО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: