За день бойовики 20 разів відкривали вогонь: найгарячіше під Маріуполем

За день бойовики 20 разів відкривали вогонь: найгарячіше під Маріуполем
Бойовики гатять по силах АТО

В районі Авдіївки противник застосовував ствольну артилерію

Сьогодні, 20 жовтня, з опівночі і до 18 години вечора в районі проведення антитерористичної операції зафіксовано 20 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України з боку російсько-окупаційних військ. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільше, 13 обстрілів, було на Маріупольському напрямку. «Зокрема, в районах Мар’їнки, Старогнатівки та Павлопілля противник вів вогонь з гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї, а в напрямку Широкіного, Терамчука та Красногорівки – з мінометів калібру 82 мм та 120 мм», - йдеться у повідомленні.
На Донецькому напрямку відбулось 2 обстріли українських позицій. «В районі Авдіївки противник застосовував проти Збройних Сил України ствольну артилерію калібру 122 мм та 152 мм. Також тут бойовики використовували гранатомети, кулемети та міномети калібру 82 мм», - інформують у штабі.
На Луганському напрямку зафіксовано 5 збройних провокацій проти українських підрозділів. «Ворог відкривав вогонь в районах Станиці Луганської та Трьохізбенки щоразу підсилюючи вогонь з мінометів калібру 82 мм гранатометами різних систем та стрілецькою зброєю», - повідомляє прес-центр.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: