За день бойовики 23 рази обстріляли позиції українських військ на Донбасі

За день бойовики 23 рази обстріляли позиції українських військ на Донбасі
Еспресо.TV

Проросійські бойовики на Донбасі не дотримуються «режиму тиші»

Бойовики протягом дня 15 жовтня 23 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook у суботу ввечері.

На маріупольському напрямку незаконні збройні формування здійснили 8 обстрілів. Під вогонь з 120-мм мінометів потрапили позиції сил АТО в Мар'їнці, Широкиному, Красногорівці. Крім великокаліберної зброї, противник застосовував кулемети і стрілецьку зброю.



На луганському напрямку бойовики 12 раз порушили «режим тиші». Зокрема, в районі Новозванівки з боку противника по українських позиціях відбулися обстріли з артилерії 122 і 152 калібрів, в Попасній - з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї, а поблизу Новоалександрівки - з мінометів обох калібрів.

На донецькому напрямку зафіксовано 3 випадки порушення режиму тиші з боку незаконних збройних формувань. У районі Троїцького, Авдіївки і Новгородського бойовики обстріляли позиції українських захисників з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: