За день бойовики влаштували 16 провокацій проти сил АТО

За день бойовики влаштували 16 провокацій проти сил АТО

Бойовики здійснюють обстріли з гранатометів, кулеметів та мінометів

Протягом дня, з півночі до 18-ї години, в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 16 випадків відкриття вогню. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку відбулося 7 обстрілів позицій Збройних Сил України. «По захисниках Водяного ворог вів вогонь з артилерії 122 калібру, в напрямку Широкіного та Красногорівки було застосовано гранатомети, міномети калібру 82 мм, а поблизу Павлополя - стрілецька зброя», - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку проти сил АТО відбулось 5 збройних провокацій. «В районах Новозванівки та на околицях Станиці Луганської бойовики здійснили обстріли з гранатометів, кулеметів та мінометів», - інформує прес-центр.

На Донецькому напрямку окупанти 4 рази порушували режим тиші. «Проти українських військових в Авдіївці використовувалось озброєння танку, гранатомети, кулемети, стрілецька зброя. Також тут противник застосував міномети калібрів 82 мм та 120 мм», - повідомляють у штабі АТО.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні війська 41 раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Минулої доби, 20 жовтня, внаслідок бойових дій поранено одного українського військовослужбовця, загиблих немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: