За день російські бойовики на Донбасі вісім разів порушили перемир’я

За день російські бойовики на Донбасі вісім разів порушили перемир’я

Обстановка найбільше загострилась на луганському напрямку

Упродовж сьогоднішнього дня у районі проведення антитерористичної операції на Донбасі російсько-окупаційні угруповання продовжували обстріли позицій українських військ. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, від опівночі обстановка найбільше загострилась на луганському напрямку, де кількість ворожих провокацій останнім часом суттєво зростає. «Так, майже з першої ночі бойовики двічі били з мінометів калібру 120 міліметрів по наших опорних пунктах на підступах до Новотошківського. А близько 7 ранку застосували артилерію калібру 152 міліметри. Також сьогодні під мінометний обстріл ворога потрапили українські укріплення біля Кримського», - інформують у штабі АТО.

Прес-центр повідомляє, що на донецькому напрямку стрілецька зброя окупантів працювала поблизу Кам’янки та Майорська. А з озброєння БМП ворог бив по наших позиціях на околицях Зайцевого. 

Загалом від початку доби незаконні збройні формування 8 разів порушили перемир’я. 

Нагадаємо, за минулу добу, 18 вересня, російсько-окупаційні угруповання 14 разів порушили перемир’я. Повідомлялося, що троє українських військових зазнали поранень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: