За добу бойовики 16 разів порушили перемир’я: бійці АТО відстрілювалися

За добу бойовики 16 разів порушили перемир’я: бійці АТО відстрілювалися
Учасник АТО

За минулу добу незаконні збройні формування 16 разів порушили перемир’я, під час 12 обстрілів сили АТО відкривали вогонь у відповідь

Минула доба у районі проведення АТО завершилась зростанням кількості обстрілів українських позицій з боку російсько-окупаційних угруповань. Якщо вдень противник дотримувався режиму тиші, то після 18 години на приморському і донецькому напрямках ворог активізував збройні провокації. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Ввечері і вночі бойовики чотири рази з різних видів гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали українські укріплення у районі авдіївської промзони. Українські захисники жорстко давали відсіч», - зазначають у штабі.

Крім того, противник застосовував озброєння БМП поблизу Новоселівки (Другої) та Майорська. 

На приморському напрямку з великокаліберних кулеметів окупанти двічі били поблизу Водяного, а з протитанкових гранатометів працювали по околицях Гнутового. Також наприкінці доби під ворожим вогнем опинились укріплення ЗСУ біля Павлополя. 

На луганському напрямку російські найманці випустили шість мін калібру 82 міліметри та застосовували автоматичний гранатомет і кулемет на підступах до Кримського. 

Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 16 разів порушили перемир’я.

«Під час 12 обстрілів сили АТО відкривали вогонь у відповідь, адже була пряма загроза життю наших воїнів. У наслідок бойових дій втрат серед українських військових немає», - резюмували у штабі.

Нагадаємо, бойовики не дають гарантій безпеки для ремонту водогону біля Авдіївки.

Дивіться також фоторепортаж: Як виглядає зруйнована російськими обстрілами авдіївська промзона

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: