За добу в районі АТО поранено трьох військових

За добу в районі АТО поранено трьох військових
Українські військові змушені були відкривати вогонь у відповідь
Фото: Ministry of Defense of Ukraine / Flickr

Через дії бойовиків втрат серед українських військовослужбовців немає

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу в результаті обстрілу з боку бойовиків втрат серед українських військовослужбовців немає, троє отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник.

Повідомляється, що бойовики з мінометів і легких озброєнь обстрілювали Кримське і позиції сил АТО в Попаснянському районі Луганської області. Так, на донецькому напрямку бойовиків незаконних збройних формувань вели обстріл Зайцево, Авдіївки і шахти «Бутівка» з танка і важкої артилерії.

Відзначено, що українські військові змушені були відкривати вогонь у відповідь. За його словами, на маріупольському напрямку бойовики вели вогонь по позиціях сил АТО в Мар'їнці, Чермалику, Павлополі, Водяному і Широкиному.

Як повідомлялося, наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО не зазнала суттєвих змін. Російсько-окупаційні угруповання продовжили порушувати перемир’я, використовуючи при цьому здебільшого гранатомети і стрілецьку зброю.

Крім того, у Донецькій області російські найманці навмисно підпалили поля та лісосмуги на лінії розмежування сторін, через що виникли пожежі у с. Луганське.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: