За минулу добу бойовики 52 рази обстріляли сили АТО

За минулу добу бойовики 52 рази обстріляли сили АТО

В районі проведення АТО російські окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України.

Упродовж минулої доби зафіксовано 52 випадків відкриття вогню. З них 23 на Донецькому, 16 на Луганському та 13 на Маріупольському напрямках.

Зокрема, на Донецькому напрямку противник вів вогонь по наших військах з гранатометів, великокаліберних кулеметів, та стрілецької зброї під Луганським, Авдіївкою, Верхньоторецьким, Новгородським, Калинівкою та Опитним. В порушення Мінських домовленостей противник відкривав вогонь з 120 мм мінометів по наших укріпленнях у Пісках, Луганському, Старомихайлівці. У Невельському крім того, ворог застосував 122 мм артилерію, а у Луганському вогонь з БМП. Крім цього, у Луганському ворог здійснив 15 пострілів із 152 мм артилерії.

На Луганському напрямку противник також застосовував заборонену 120 мм зброю. Під неодноразові мінометні обстріли потрапили Новоалександрівка та Попасне, де також застосовувався вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку вогонь ворогом вівся зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів в Красногорівці, Старогнатівці, Мар’їнці, Гранітному та Водяному. Красногорівка також потрапила під обстріл 82 мм мінометів.

В Марїнці та Авдіївці працювали снайпери.

На Донецькому напрямку було зафіксовано проліт БПЛА.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: