За минулу добу в зоні АТО поранено двох українських бійців

За минулу добу в зоні АТО поранено двох українських бійців
Військовослужбовці ЗСУ

Українські військові жорстко відповідали ворогу примушуючи дотримуватись режиму тиші

Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО залишалась напруженою, проте контрольованою українською армією.

За інформацією прес-центру штабу АТО, як і упродовж дня, основна активність противника ввечері фіксувалась у районі Авдіївської промзони, де бойовики двічі обстрілювали укріплення ЗСУ з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Українські військові жорстко відповідали ворогу примушуючи дотримуватись режиму тиші. Крім того, близько 23 години російські окупанти випустили сім мін калібру 82 міліметри неподалік Пісків, а з озброєння БМП відкривали вогонь біля Зайцевого», - йдеться у повідомленні штабу. 

На приморському напрямку найманці застосовували 82-міліметровий міномет і великокаліберний кулемет на підступах до Широкиного. 

На луганському напрямку єдиний обстріл українських позицій за добу зафіксований поблизу Новотошківського, близько 23 години. 

Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 14 разів порушили перемир’я.

«Під час дев’яти обстрілів сили АТО відкривали вогонь у відповідь. У результаті бойових дій двоє українських військових отримали поранення», - резюмували у штабі.

Нагадаємо, вчора ввечері у центрі тимчасово окупованого Луганська пролунав сильний вибух. Невідомі підірвали пам'ятник десантникам «ЛНР» на вулиці Оборонній в Луганську.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: