За напад на київських студенток чоловік і жінка отримали тюремний строк

За напад на київських студенток чоловік і жінка отримали тюремний строк

Зловмисники, погрожуючи ножем та медичним шприцом, накинулися на двох подруг та забрали гроші і золоті прикраси

Печерський районний суд Києва засудив до семи роки позбавлення волі із конфіскацією майна чоловіка і жінку, які скоїли розбійний напад на студенток.

Напад було скоєно неподалік від навчального закладу на вулиці Немировича-Данченка.

«Чоловік і жінка помітили двох дівчат. Упевнившись, що поблизу немає людей, зловмисниця підійшла до них і під погрозою медичного шприца із оголеною голкою відібрала гроші. Через кілька хвилин з’явився її співучасник і, погрожуючи ножем, забрав у потерпілих золоті прикраси, після чого разом втекли», - повідомляє прес-служба поліції Києва.

Потерпілі негайно звернулися до поліції. Відпрацьовуючи територію, правоохоронці побачили схожих за описом зловмисників та затримали їх. Однак речі, які забрали у дівчат, вони вже встигли здати у ломбард.

«Працівники поліції з’ясували, що затримані - уродженці міста Чернігова, приїхали до столиці у пошуку «легких грошей». Чоловік раніше мав судимість за скоєння аналогічних злочинів, а його співучасниця перебуває на обліку в наркодиспансері», - інформують правоохоронці.

Вироком Печерського районного суду у місті Києві зловмисників за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, засуджено до семи роки позбавлення волі із конфіскацією майна.

Як повідомлялося, у четвер, 12 жовтня, у Дарницькому районі стався розбійний напад зі стріляниною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: