За ніч у Києві – дві смертельні ДТП

За ніч у Києві – дві смертельні ДТП

В аварії на вулиці Лобановського постраждало немовля

За ніч у Києві сталися дві дорожньою-транспорті пригоди, які закінчилися летальними випадками. Зокрема, як пише «Оперативний Київ», на Миропільській вулиці автомобіль Audi, рухаючись з боку вулиці Петра Запорожця, в'їхав у стовп.

Від удару автомобіль буквально розірвало на частини. Двигун і коробка передач відлетіли на 50 метрів, акумулятор - на 70.

В результаті аварії, водій і пасажир загинули на місці, ще один пасажир був госпіталізований у важкому стані до столичної лікарні швидкої медичної допомоги.

Очевидці аварії стверджують, що швидкість була більше 100 км / год.

Друге смертельне ДТП сталося на Лобановського. Водій автомобіля Audi вдарив автівку Hyundai у бік, через що той перекинуся на дах. Водій Hyundai загинув на місці. В автомобілі Audi знаходилось немовля. Водій Audi та немовля були госпіталізовані.

Ще одна ДТП, але без смертей, сталася на Троєщині. На проспекті Маяковського водій Chery Amulet рухався з боку бульвару Перова в сторону кінотеатру Флоренція і в’їхав у маршрутку, що стояла на зупинці. У салоні знаходилася дружина, яку з травмами госпіталізували. Водій перебував в сильному алкогольному сп'янінні, він отримав незначні пошкодження і від госпіталізації відмовився.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: