Загиблими у стрілянині у Дніпрі виявилися бійці, які постраждали під час сутичок 9 травня

Загиблими у стрілянині у Дніпрі виявилися бійці, які постраждали під час сутичок 9 травня
Олексій Вагнер постраждав 9 травня 2017 року під час сутичок у Дніпрі

Важко поранений Едмонд Саакян був адвокатом постраждалих у сутичках 9 травня

Внаслідок стрілянини у Дніпрі 24 липня загинули і постраждали відомі бійці АТО. Як вже відомо, були вбиті колишній військовий 20-го ОМПБ 93-ї мотопіхотної бригади Олексій Вагнер та Максим Іващук. Важке поранення отримав ще один ветеран АТО і відомий адвокат Едмонд Саакян. Він наразі перебуває у реанімації.

ЗМІ повідомляють, що загиблий Олексій Вагнер був постраждалим під час сутичок 9 травня у Дніпрі, коли «тітушки» з оточення нардепа Вілкула напали на ветеранів АТО. Важко поранений Едмонд Саакян був адвокатом постраждалих у сутичках.

img_topСутички у Дніпрі  9 травня 2017 року

20245730_1492331974158300_6886210953464712544_n

Загиблі Максим Іващук та Олексій Вагнер

Раніше повідомлялося, що перестрілка у Дніпрі, в якій загинули двоє ветеранів АТО,  скоріш за все, сталася через гроші, а точніше - через борг брата адвоката і  волонтера Едмонда Саакяна.

Брат Едмонда Едуард Саакян, який також був присутній на місці, поранень не дістав.

За словами адвокката, три дні тому на його родичів «наїхали» бандити і вимагали гроші.

За фактом смертельної стрілянини у Дніпрі розпочато кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство». Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

Нагадаємо, в Дніпрі 9 травня під час акції «Марш перемоги», організованої нардепом Олександром Вілкулом, побили ветеранів АТО. Внаслідок конфлікту по медичну допомогу звернулося шість поліцейських та вісім учасників масових заходів. Переважно у потерпілих було діагностовано травми голови та інші менш значні пошкодження.

Поліція затримала 12 тітушок, які напали на ветеранів АТО у Дніпрі.

10 травня очільник МВС Арсен Аваков підписав наказ про звільнення з посад начальника управління поліції Дніпропетровської області генерала Ігоря Репешка, начальника міського управління поліції Дніпра полковника Андрія Бідила й відповідних заступників щодо забезпечення громадської безпеки, а голова Національної поліції України Сергій Князєв призначив новим керівником Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області Віталія Глуховерю.

Проти нового керівника силовиків у соцмережах уже спалахнула гостра дискусія.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: