Загиблий під час вибуху в Києві мав зв’язки з кримінальними колами - МВС

Загиблий під час вибуху в Києві мав зв’язки з кримінальними колами - МВС
Тимур Махаурі загинув в результаті вибуху 

Громадянин Грузії Тимур Махаурі мав стійкі зв'язки з різного роду чеченськими колами, і його вбивство було невипадковим, заявили в МВС

Загиблий в результаті вибуху автомобіля в центрі Києва Тимур Махаурі є громадянином Грузії і досить відомий в кримінальних колах. Про це на брифінгу у п’ятницю ввечері повідомив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко.

«За попередніми даними спрацював вибуховий пристрій, закладений в автомобілі. Потерпілий у нас громадянин іншої держави - він громадянин Грузії, його особа встановлена... Ця особа, досить відома в кримінальних колах, і його звуть Тимур Махаурі. Він громадянин Грузії, мав стійкі зв'язки з різного роду чеченськими колами», - зазначив представник МВС.

Шевченко уточнив, що жінка, яка перебувала в автомобілі, є дружиною загиблого, проте він додав, що для остаточного встановлення родинних зв'язків між загиблим, жінкою і дитиною, необхідно провести слідчі дії, для яких потрібен час.

За його словами, вбивство було невипадковим: хотіли вбити саме цю людину.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене суспільно небезпечним способом).

Нагадаємо, сьогодні біля вулиць Басейна і Велика Васильківська стався вибух автомобіля, авто повністю знищене.

Поліція повідомила, що внаслідок вибуху авто в центрі Києва загинув чоловік, постраждала жінка. ЗМІ повідомили, що загинув Тимур Махаурі, член чеченського добровольчого батальйону імені Джохара Дудаєва, який воював у зоні АТО.

За попередніми ознаками, в автомобілі спрацював вибуховий пристрій.

Дивіться фоторепортаж з місця вибуху.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: