Загострення на Донбасі: двоє загиблих та четверо поранених бійців АТО

Загострення на Донбасі: двоє загиблих та четверо поранених бійців АТО
Українські військовослужбовці в зоні АТО

Сили АТО 14 разів відкривали вогонь у відповідь, використовуючи в основному стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети

Наприкінці минулої доби ситуація в зоні АТО серйозно загострилась: якщо вдень противник зменшив кількість обстрілів українських позицій, то після 18 години ситуація кардинально змінилась. 

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Ввечері і вночі найбільш гаряче було на донецькому напрямку. Починаючи з 17.50 і фактично до 22 години бойовики зі сторони Ясинуватої та Яковлівки з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї били по наших позиціях в районі Авдіївки. Близько 21 години злочинці двічі з танків накривали опорні пункти у Красногорівці.

«В результаті обстрілів наших опорних пунктів з мінометів та гранатометів неподалік селищ Зайцеве та Невельське загинули двоє військовослужбовців сил АТО», - йдеться у повідомленні штабу.

На луганському напрямку під ворожим вогнем зі стрілецької зброї опинились українські позиції в районі селищ Донець та Станиця Луганська. 

Загалом за минулу добу бандформування 23 рази порушили перемир’я. Двоє наших бійців загинуло, четверо отримали поранення. Сили АТО 14 разів відкривали вогонь у відповідь, використовуючи в основному стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети. 

«Варто додати - ввечері та вночі бойовики вчергове показали, що не бажають деескалації конфлікту. А їхні провокації призводять до жертв як серед військовослужбовців ЗС України, так і мирного населення Донбасу», - резюмували у штабі АТО.

Як повідомляв «Главком», в Авдіївці внаслідок обстрілу бойовиків у вівторок ввечері було поранено двох місцевих мешканців. Потерпілі дістали осколкові поранення голови, коли перебували на городі, також пошкоджено приватний будинок,

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: