Законопроект про реінтеграцію Донбасу буде внесений у Раду на початку вересня

Законопроект про реінтеграцію Донбасу буде внесений у Раду на початку вересня
Секретар РНБО Олександр Турчинов

Турчинов повідомив, що напередодні розгляду закону в сесійній залі, мають відбутися консультації з державами-учасникіами «нормандського формату»

Законопроект щодо реінтеграції Донбасу буде внесений на розгляд парламенту на початку вересня. Про це на брифінгу заявив секретар РНБО Олександр Турчинов.

«Є доручення президента, яке реалізоване на засіданні РНБО щодо проведення консультацій з нашими стратегічними партнерами, в першу чергу це стосується держав-учасників «нормандського формату», тобто Німеччиною, Францією і США і нашими партнерами по НАТО щодо змісту цього закону», - сказав Турчинов.

За його словами відповідне доручення отримало МЗС, Адміністрація президента.

«Я сподіваюсь, що після відповідних консультацій, на початку вересня законопроект буде внесений до Верховної Ради»,- сказав Турчинов, нагадавши, що парламент йде на канікули.

Він нагадав, що апарат секретаріату РНБО разом з експертами і парламентарями розробив законопроект «Про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету України на тимчасово окупованій території України Донецької та Луганської областей».

Раніше Мінгареллі заявив, що українська влада не поспішає консультуватися з ЄС з приводу зміни формату АТО, який готується.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: