Заступник голови місії ОБСЄ їде в зону АТО

Заступник голови місії ОБСЄ їде в зону АТО
Олександр Хуг

Бойовики знижують інтенсивність обстрілу на тих територіях, куди вдається потрапити місії ОБСЄ

Заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександр Хуг сьогодні відвідає зону проведення АТО. Про це повідомив прес-офіцер сектору «Маріуполь» Іван Чміль.

«Протягом сьогоднішньої ночі, станом на 8:00 обстрілів з боку тимчасово окупованій території поки зафіксовано не було. Міжнародні спостерігачі фіксують обстріл. Вчора, перебуваючи на позиціях неподалік Водяного, знімали з центральних телеканалів. Я особисто бачив. І сьогодні планується, в тому числі і візит першого заступника голови СММ Олександра Хуга в зону відповідальності оперативно-тактичної групи «Маріуполь», - сказав він, передає канал «112 Україна».

Як зазначає керівник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін, бойовики знижують інтенсивність обстрілу на тих територіях, куди вдається потрапити місії ОБСЄ.

«Це (зниження інтенсивності обстрілу. - Ред.) свідчить лише про те, що вчора місії ОБСЄ вдалося потрапити на ту територію. Більше це ні про що не говорить. Вони (бойовики. - Ред.), окрім як робити картинку, більше нічого не вміють», - сказав він.

Нагадаємо, минулої доби російсько-окупаційні війська 15 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

У вівторок, 13 грудня, бойовики відкрили вогонь по позиціях українських військових поблизу населеного пункту Станично-Луганське.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: