«Затриманий на хабарі» Троян показав, як він у відпустці приводить себе у форму (фото)

«Затриманий на хабарі» Троян показав, як він у відпустці приводить себе у форму (фото)
Вадим Троян

Троян прокоментував фейк про його затримання на хабарі

Заступник голови МВС Вадим Троян перебуває у відпустці та не дуже переймається щодо інформації про його затримання на хабарі у 2 млн грн.

Про це Вадим Троян написав у своєму Facebook.

«П'ятнична рубрика «Продажні менти». Сьогодні в головній ролі я. Нібито зазіхнув на 2 млн, мене взяли, шиють корупцію. За фактом, продовжую відпустку, привожу себе у форму. Спасибі всім, хто не повівся на цей развод. Злостивцям теж спасибі, що не забуваєте. «Льовочкіним» і проросійським медіа-ресурсів полум'яний привіт. Слідчі дії бувають різні. Брав і буду брати в них участь», - написав Троян.

Водночас у МВС підтверджують, що інформація про затримання Вадима Трояна не відповідає дійсності.

«Інформація сумнівних медіа-ресурсів, що Вадима Трояна «спіймали на хабарі у 2 млн грн», не відповідає дійсності. Це нагадує старий фейк про екс-першого заступника міністра Еку Згуладзе, яку нібито ловили з міфічними мільйонами в аеропорту «Бориспіль», - йдеться в повідомленні відомства.

У міністерстві зазначили, що Вадим Троян, який наразі перебуває у відпустці, нещодавно брав участь у слідчих діях в одному з кримінальних проваджень, проте жодних підозр йому не вручали.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: