Затриманий в Білорусі Павло Гриб розповів, як його вивезли в Росію

Затриманий в Білорусі Павло Гриб розповів, як його вивезли в Росію

Павло Гриб

Фото з відкритих джерел  

19-річного українця викрали на території Білорусі 25 серпня

Адвокату Андрію Сабініну вдалося зустрітися з утримуваним у краснодарському СІЗО 19-річним українцем Павлом Грибом. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Зустрівся в СІЗО з Павлом Грибом. Виглядає нормально, але турбується, що без ліків. Також не вирішені побутові проблеми», - написав Сабінін.

Він також додав, що не може коментувати суть обвинувачення Гриба більш докладно, оскільки дав підписку про нерозголошення.

За його словами, Павло Гриб розповів про те, що його вивезли з Гомеля невідомі люди і передали іншим невідомим, а приблизно через пару днів в Смоленській області РФ був оформлений протокол затримання.

Раніше повідомлялося, що зниклий в Білорусі син українського офіцера Павло Гриб знаходиться в СІЗО Краснодара за звинуваченням у тероризмі. Про це українському МЗС офіційно повідомили в РФ.

МЗС України висловило рішучий протест російській стороні у зв'язку з безпідставним затриманням Павла Гриба і вимагає забезпечити його негайне повернення в Україну.

Нагадаємо, 28 серпня колишній український офіцер Ігор Гриб на своїй сторінці в Facebook написав про зникнення в Білорусі свого 19-річного сина Павла, який вирушив до сусідньої країни ще 24 серпня. За словами батька, 19-річний українець виїхав до Гомеля на зустріч з дівчиною, з якою познайомився і спілкувався в соцмережах. Гриб вважає, що сина могли виманити й затримати російські спецслужби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: