Затриманому за вбивство поліцейських оголошено підозру

Затриманому за вбивство поліцейських оголошено підозру

Процедуру впізнання зловмисника пройшли три свідки, які були на місці пригоди і впізнали підозрюваного по фото

Слідчі оголосили підозру затриманому за вбивство патрульних у Дніпрі Олександру Пугачову. Про це повідомив перший заступник глави Національної поліції України – начальник кримінальної поліції Вадим Троян.
За його словами, поліція очікувала результатів експертиз, призначених у рамках розслідування факту розстрілу зловмисником екіпажу патрульної поліції у Дніпрі.
«Основна експертиза, яка дала нам можливість винести підозру, – це те, що куля, яку вилучили з тіла підозрюваного, – це куля нашого поліцейського», – сказав Троян.
Він повідомив, що в автомобілі затриманого нападника правоохоронці вилучили зразки ДНК, сліди відбитків пальців і набої. Зброю нападника поліція ще розшукує.

За словами Трояна, результати дактилоскопічного дослідження дали змогу встановити особу зловмисника. Експерти підтвердили збіг слідів відбитків пальців людини, яка перебуває в лікарні під арештом, з дактилоскопічною картою, зробленою у 2003 році у Донецьку у зв’язку із засудженням Олександра Пугачова за скоєння злочину.
«Багато питань: Пугачов це чи не Пугачов? Це він. Дактилоскопія повністю підтверджує: це він», – зазначив Троян.
Він повідомив, що поліція вже допитала 37 свідків у цій справі. Процедуру впізнання зловмисника пройшли три свідки, які були на місці пригоди і впізнали підозрюваного по фото. Призначено ще 23 експертизи, зокрема експертизу ДНК, ще одну дактилоскопічну тощо.
Слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого статтею 348 Кримінального кодексу – зазіхання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця. Оперативні заходи тривають.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: