Збірну України з футболу в аеропорту зустрічали лише журналісти (ВІДЕО)

Збірну України з футболу в аеропорту зустрічали лише журналісти (ВІДЕО)

Жодного відданого шанувальника не було

Одразу після матчу з поляками на Євро-2016 збірна України повернулася додому.
Футболісти прилетіли в майже порожній термінал «Д» аеропорту «Бориспіль» о четвертій годині ранку. На них чекали лише журналісти та поодинокі пасажири. І жодного відданого шанувальника, повідомляє ТСН.
Від представників ЗМІ гравців збірної намагалися врятувати поліцейські.
Більшість гравців спілкування з кореспондентами уникали – виправдовувалися, мовляв, утомилися. Запевняли, що хто буде новим тренером збірної України, ще не знають. Проте називали можливим новим тренером Андрія Шевченка.
«Ну, напевно. Я не знаю. Чуток ніяких не було. Сказали лише, що Андрій Шевченко, можливо. А так – не знаю», – казав футболіст збірної України Олександр Зінченко.

Майже непомітним від журналістів із зали прильоту вийшов тренер Михайло Фоменко. Напередодні гри з Польщею він заявив гравцям, що ця гра остання для нього в ролі тренера. Це він підтвердив і журналістам в аеропорту. Хто буде його наступником, не прогнозує. Каже, що це рішення має прийняти Федерація футболу України.
Міністр молоді та спорту Ігор Жданов запевняє, що ця поразка збірної на Євро-2016 – це уроки на майбутнє. «Для того, щоб ми, напевне, перш за все тренери, гравці їх вивчили. І я сподіваюся, що в майбутньому в нас будуть тільки перемоги», – сказав Жданов.
Також він розповів про реакцію президента України Петра Порошенка на останній матч. «Не було коментарів. Як і у мене. Потисли один одному руки і все, на цьому закінчилось», – розповів міністр
Нагадаємо, що збірна України з футболу закінчила свій виступ на Євро-2016 поразкою від поляків. Напередодні ввечері жовто-сині програли з рахунком 0:1 і таким чином стали єдиною командою на турнірі, яка не забила жодного голу і не здобула жодного очка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: