Зброя для України: у Кабміні кажуть, що рішення Трампа «не за горами»

Зброя для України: у Кабміні кажуть, що рішення Трампа «не за горами»
Американські військові 
Фото: americanspecialops.com

Остаточне рішення про надання Україні летальної зброї буде прийняте президентом США

Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, у США на високому політичному рівні підтримують рішення про надання Україні летальної зброї.

Про це Климпуш-Цинцадзе заявила в ефірі «5 каналу» у програмі «Час. Підсумки дня».

«З моєї подорожі до Сполучених Штатів і з візиту Президента України, який вів перемовини і з цього приводу теж, є повна підтримка на високому політичному рівні надання Україні летальної зброї у США. Очевидно, тут має бути прийняте остаточне рішення главою Сполучених Штатів. Я сподіваюся, що воно не за горами і воно буде прийняте, через те, що є повна, двопартійна підтримка Конгресу і є підтримка на рівні очільників як оборонного, так і зовнішньополітичного відомства, і керівника Ради нацбезпеки США», - заявила Климпуш-Цинцадзе.

«Я не буду називати дат, але я розумію, що насправді йде дуже предметна дискусія стосовно того, про що ж конкретно йдеться, про які конкретні види озброєння. Зрозуміла аргументація полягає в тому, що наявність такої прицільної, оборонної зброї дасть нам можливість зберігати життя нашим воякам», - додала вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: