Зеленський купив люксовий «джип», як у Порошенка та Гройсмана

Зеленський купив люксовий «джип», як у Порошенка та Гройсмана

Зеленський витратив на позашляховик понад 3,3 млн гривень

У травні цього року лідер «Студії «Квартал-95» придбав британський Range Rover, ціни на який стартують від 3,3 млн гривень.

Володимир Зеленьский, який нещодавно став «героєм» соцмереж після виступу у Латвії, поновив свій автопарк. За даними «Главкома», які виданню надали в МВС України, у травні 2016 року керівник гумористичного колективу «Студія «Квартал-95», придбав новенький британський позашляховик Range Rover. В Україні ціни на таку модель стартують від 3,3 млн гривень.

Нова автівка Зеленського має повний привід та 4,4-літровий двигун. У міському циклі машина споживає понад 20 літрів пального на 100 кілометрів.

До речі, таке саме авто мають президент Петро Порошенко та прем’єр-міністр Володимир Гройсман. Хоча в обох позашляховики не такі нові, як у українського гумориста. У декларації Порошенко вказано, що його Range Rover 2011 року. А у Гройсмана – 2013-го.

Найближчі п’ять років Володимир Зеленьский змушений буде сплачувати так званий податок на розкіш, який було запроваджено ще за часів Арсенія Яценюка. Під цей податок потрапили всі автомобілі, які молодше п’яти років та мають об’єм двигуна від трьох літрів. Власники таких машин мають щорічно сплачувати 25 тис. гривень.

jysydntdmnt

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: