Зеленський пояснив сенс виступу в Юрмалі: Ми не висміювали Україну

Зеленський пояснив сенс виступу в Юрмалі: Ми не висміювали Україну

Суть проста цієї репризи: досить брати кредити, за які відповідати нашим дітям, онукам...

Лідер гумористичної групи «Студія «Квартал-95», шоумен Володимир Зеленський заявляє, що у виступі на фестивалі в латвійській Юрмалі він і його колеги висміювали не Україну, а українську владу. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
«Жарт, який викликав бурхливе обговорення, не має двох, трьох сенсів. Суть проста цієї репризи: досить брати кредити, за які відповідати нашим дітям, онукам і тим, хто буде жити після нас і нести відповідальність за всі ті бридкі справи, які творимо ми. Ми - гордий народ, не жебраки. От і все. Більше тут немає інших сенсів. Це жарт про вчинки наших правителів, нашої влади, не про людей і не про нашу країну», - зазначив Зеленський.
Нагадаємо, у соцмережах розкритикували виступ «Кварталу-95» у Латвії, де Зеленський у жартівливій формі розповів про принципи української економіки, назвавши це «жебрацтвом».
Виступ був показаний увечері в суботу, 10 вересня. Критики вважають, що у ньому предметом висміювання стали не тільки окремі українські політики, а й сама українська держава.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: