Зеркаль розказала, як завгосп МЗС ледь не зірвав позов України проти Росії

Зеркаль розказала, як завгосп МЗС ледь не зірвав позов України проти Росії
Лана Зеркаль

Представник України в суді ООН

Позов України проти Росії ледь не зірвався через… недбалість завгоспа Міністерства закордонних справ. Про це розповіла заступник голови МЗС Олена Зеркаль, яка очолює українську сторону в позові проти РФ в Міжнародному суді ООН, пише «Гордон».

«Ми закінчували оформлення позову до Гааги проти Росії. Готували подачу по тимчасовим заходам, робили все самостійно тут, в МЗС, аж до роздрукування на чужих принтерах і пошуків канцтоварів. Документи треба було подати в понеділок, 16 січня. У суботу ми все закінчили і передали дипломатичну пошту в аеропорт», - зазначила вона.

Несподівано у неділю, 15 січня, за її словамиЗеркаль, зателефонували з Голландії. «Кажуть: документи не прилетіли. Виявилося, завгосп в МЗС вирішив: навіщо напружуватися і відправляти диппошту в аеропорт в неділю, якщо можна це зробити в понеділок? Сам вирішив і ледь не зірвав позов України проти Росії», - сказала вона.

«Увечері ми все одно відправили документи авіарейсом, але це був той випадок, коли я кричала, бо не розуміла: як співробітник МЗС може так ставитися до своїх обов'язків?», - розповіла Зеркаль.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: