Жахлива ДТП на Львівщині: авто в'їхало в автобус, троє загиблих і понад 10 поранених

Жахлива ДТП на Львівщині: авто в'їхало в автобус, троє загиблих і понад 10 поранених
ДТП на Львівщині 

Поліція попередньо встановила, що 33-річний водій авто «Опель Вектра» виїхав на зустрічну смугу, де й зіштовхнувся з пасажирським мікроавтобусом «Мерседес Спринтер»

На автодорозі Київ-Чоп поблизу села Надітичі Львівської області сталася аварія, в результаті якої загинули три людини.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції Львівської області.

Зазначається, що ДТП сталася сьогодні о пів на восьму годину ранку. Поліція попередньо встановила, що 33-річний водій авто «Опель Вектра» виїхав на зустрічну смугу, де й зіштовхнувся з пасажирським мікроавтобусом «Мерседес Спринтер». В салоні авто також були дві жінки, які разом з водієм загинули на місці подій в результаті аварії.

Тим часом понад 10 пасажирів автобуса звернулися по медичну допомогу, сам водій не постраждав. 

Зараз правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, а також уточнюють дані загиблих та травмованих.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами КК України.

«Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», - наголосили у відомстві. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: