«Жертва насильства» Трампа напередодні виборів відкликала свій позов

«Жертва насильства» Трампа напередодні виборів відкликала свій позов

Жіночка стверджувала, що у 13 років вона піддалася насильству з боку нинішнього кандидата в президенти США

Джейн Доу відкликала свій судовий позов проти кандидата в президенти Дональда Трампа. Про це повідомила Guardian з посиланням на заяву адвоката американки. Нагадаємо жінка під таким псевдонімом (Джейн Доу - юридичний термін, який використовували в ситуації, коли справжній позивач невідомий або анонімний, ред.) раніше заявила, що у віці 13 років вона піддалася сексуальному насильству з боку нинішнього кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа,
«Джейн Доу попросила нас відкликати позов проти Трампа і Епштейна (мільярдер Джеффрі Епштейн, якого Доу назвала співучасником злочину - ред.)», - написала адвокат Ліза Блум на своїй сторінці в мережі мікроблогів Twitter.



Раніше представник Доу повідомляла про «численні погрози», що надходять на адресу її підзахисної.
За останні тижні не менше десятка жінок виступили зі звинуваченнями в домаганнях на адресу Трампа. Республіканець заперечує звинувачення, називаючи їх повністю сфабрикованими. Він також стверджував, що американські ЗМІ з наближенням загальних виборів в США не зупиняються ні перед чим, щоб скомпрометувати його в очах виборців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: