Жінка, яку «викрали» вчора у центрі Києва, є помічницею російського пропагандиста - СБУ

Жінка, яку «викрали» вчора у центрі Києва, є помічницею російського пропагандиста - СБУ

«Її ніхто не затримував, її запросили, поговорили, висловили офіційне застереження і відпустили», - уточнила речниця СБУ

Затриманій учора, 4 вересня, під готелем «Дніпро» у Києві жінці співробітники СБУ оголосили офіційне застереження щодо співпраці з російським пропагандистом на шкоду безпеки України. Про це УНН повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.

«Вона не журналістка. Жінка – помічниця одного з проросійських пропагандистів. Наші співробітники дійсно вчора запросили для надання офіційних пояснень жінку, яка співпрацює російським пропагандистом на постійній основі… Вона не є журналісткою, вона помічниця одного з пропагандистів, який співпрацює з ФСБ», - заявила Гітлянська.

також наразі відомо, що жінка - помічниця скандального проросійського блогера Анатолія Шарія. 

За даними СБУ жінка за гонорари знімала відеосюжети, які надалі використовувалися пропагандистом для дискредитації України в інтересах російських спецслужб.

«Співробітники СБУ поінформували щодо недопущення проведення можливих протиправних дій і її діяльності на шкоду безпеки України та оголосили офіційне застереження», - зазначила Гітлянська.

За її словами, після завершення бесіди жінка пішла.

«Її ніхто не затримував, її запросили, поговорили, висловили офіційне застереження і відпустили», - уточнила речниця СБУ.

Сам Шарій на своєму YouTube-каналі заявив, що його помічницю нібито силоміць посадили в машину и привезли до СБУ.

Як повідомляв «Главком», 4 вересня ввечері невідомі у центрі Києва, біля готелю «Дніпро», заштовхали в авто дівчину, яка, за попередньою інформацією, є журналістом одного із електронних видань.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: