Жінку і дитину, які постраждали під час пожежі на Одещині, доправили у столичний опіковий центр

Жінку і дитину, які постраждали під час пожежі на Одещині, доправили у столичний опіковий центр

Чотирирічна дівчинка, яка також постраждала внаслідок пожежі, залишається на лікуванні в Одесі

Лікарі опікового відділення Одеського обласного клінічного медичного центру прийняли рішення про необхідність транспортування до Києва 25-річної жінки та її шестирічного сина, які постраждали під час пожежі в селі Федосіївка.

Чотирирічна дівчинка залишається на лікуванні в Одесі.

Супровід автомобілів швидкої допомоги до столиці забезпечила одеська поліція. Також у ГУНП зібрали медикаменти для потерпілих.

«Волонтер Катерина Ножевнікова звернулася до громадян із проханням допомогти потерпілим. Керівник ГУНП Одеської області генерал поліції третього рангу Дмитро Головін негайно почав збір ліків, необхідних для лікування жінки і її дітей. У результаті завдяки допомозі багатьох небайдужих громадян на сьогоднішній день стан потерпілих лікарям вдалося стабілізувати», – повідомили в прес-службі ГУНП.

Нагадаємо, 14 січня в приватному будинку села Федосіївка через сімейний конфлікт сталася пожежа: 37-річний батько сімейства розлив на підлогу бензин, пригрозивши підпалити будинок. Пари бензину спалахнули, і в результаті постраждали 25-річна жінка і двоє дітей чотирьох і шести років.

Розпочато кримінальне провадження. Досудове розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: