Жириновський не виключає, що може бути родичем Трампа

Жириновський не виключає, що може бути родичем Трампа
Фото uznayvse.ru

Жириновський каже, що йому «чимось Трамп близький»

Російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський припустив, що може бути далеким родичем кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа, повідомляє ТАСС.

За словами Жириновського, він здав аналізи в американську лабораторію. «Мій родовід ... там серед родичів є [36-й президент США] Ліндон Джонсон, два віце-президента [США]. Якщо покопатися в родоводу Дональда Трампа, може бути, там знайдуться прямі родичі, мається на увазі з того клану, який 10 тисяч років тому розбрівся по всій планеті», - сказав ліберал-демократ.

Жириновський додав, що чимось Трамп йому близький. «Тим, що він вільно говорить, моментально реагує, моментально створює свої оцінки, - сказав глава ЛДПР. - Мене ж деякі з вас теж іронічно сприймають».

Трамп відомий ексцентричними і неоднозначними висловлюваннями, зокрема спрямованими проти мігрантів. Серед його пропозицій - побудувати стіну на південному кордоні США, щоб не пропускати приїжджих. Політик також виступає проти мусульман. В ході передвиборчої кампанії він неодноразово заявляв про підтримку політики Москви, в тому числі про свій намір у разі обрання главою держави визнати Крим частиною Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: