Життя в окупації: заборгованість із зарплати зростає небаченими темпами

Життя в окупації: заборгованість із зарплати зростає небаченими темпами

За місяць заборгованість із зарплати в окупованому Криму збільшилася на 21%

Сума заборгованості із заробітної платні в окупованому Криму на 1 вересня поточного року склала понад 86,7 мільйонів рублів (близько 40 млн гривень). Про це йдеться у звіті підконтрольної Росії служби державної статистики в анексованому Криму.

«Сумарна заборгованість із заробітної платні на 1 вересня 2017 року склала 86 млн 732 тисяч рублів і порівняно з 1 серпня 2017 року збільшилася на 21%, або на 15 млн 45 тисяч рублів», – сказано в звіті.

Згідно з документом, сума боргу в організаціях сфери наукових досліджень і розробок зменшилася на 5 млн рублів (2 млн 300 тисяч гривень). У той же час, заборгованість на підприємствах з виробництва транспортних засобів та устаткування збільшилася 18,2 млн рублів (8 млн 300 тисяч гривень), а в організаціях сфери освіти – на 2,6 млн рублів (1 млн 100 тисяч гривень).

Напередодні повідомлялося, що Бахчисарайський район анексованого Росією Криму лідирує за рівнем заборгованості муніципальних підприємств перед співробітниками. Показник невиплат зарплат становить 70,7 відсотків від загальної суми заборгованості у комунальних підприємствах на півострові.

За даними Росстату, в Криму на 21 відсоток виросли борги із зарплати. Найбільше в Криму заборгували працівникам промисловості та обробної галузі, йдеться в офіційній статистиці сусідньої Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: