Журналіст Євген Кисельов: абсолютно впевнений, що у Бойка регулярні контакти з Кремлем

Журналіст Євген Кисельов: абсолютно впевнений, що у Бойка регулярні контакти з Кремлем
Юрій Бойко

Журналіст пригадав деталі зустрічі нардепа Бойка, помічника Путіна Суркова та посла РФ в Україні Зурабов під час Майдану

Російський журналіст Євген Кисельов вважає, що нардеп від Опоблоку Юрій Бойко регулярно отримує з Москви «інструкції».

«Абсолютно впевнений, що у Бойка контакти такого роду регулярні. Я сам бачив, як Бойко (в ту пору ще віце-прем'єр), Сурков (куратор українського питання в Кремлі і помічник президента РФ, - ред.) і тодішній посол Росії в Україні Михайло Зурабов спілкувалися в готелі «Інтерконтиненталь» в Києві»,  - розповів Кисельов в інтерв’ю «Гордону».

За його словами, зустріч проходила під час Майдану.

«Я сидів там в барі, розмовляв з тодішнім послом Литви в Україні Пятрасом Вайтєкунасом, він може підтвердити. Несподівано до нас підійшов Юрій Бойко зі словами: «Євгене Олексійовичу, дивіться, кого я вам привів». Обертаюся, а поруч з Бойком стоїть Сурков. І у мене, і у Пятраса буквально рот відкрився від здивування», - пригадує журналіст.

«Щосили Майдан шумить, ще немає убитих, але вже були зіткнення, і раптом в центрі Києва під руку з українським депутатом з'являється права рука президента РФ ... Втім, мені потім Бойко якось раз сказав: «Пам'ятайте, як я підвів до вас Суркова? Я адже це зробив спеціально, щоб продемонструвати йому, що ми до вас тут ставимося з повагою».

На думку Кисельова, мабуть, цієї демонстрації «згодом виявилося недостатньо».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: