Журналіст перекупив учасників акції Рабіновича під Нацбанком

Журналіст перекупив учасників акції Рабіновича під Нацбанком
Учасники мітингів Рабіновича під Нацбанком

Люди, які вийшли на акцію протесту в підтримку Рабіновича, готові за трохи вищу плату вийти на акцію проти лідера партії «За життя»

Журналіст Всеволод Філімоненко перекупив учасників мітингів Вадима Рабіновича «За життя» під Національним банком України. Під час свого розслідування Філімоненко розкрив справжні причини, через які люди виходять на подібні мітинги, пише «Голос народу».

Спочатку журналіст представився протестувальникам помічником Вадима Рабіновича і розпитав «мітингувальників» про те, скільки їм платять. Деякі учасники акції підтвердили, що останнім часом почали платити не по 100 грн за годину, як обіцяли, а по 70.

Але, за словами журналіста, люди, які вийшли на акцію протесту в підтримку Рабіновича, готові за трохи вищу плату вийти на акцію проти лідера партії «За життя», зокрема за голову НБУ Валерію Гонтареву.

Під стінами НБУ записатися на мітинг на підтримку Гонтаревої за 150 грн за годину відразу з'явилося кілька десятків охочих.

«Я б міг зібрати на мітинг у підтримку Гонтаревої і 3 тисячі осіб, але у мене немає стільки ресурсів», - зазначив журналіст, який заручився підтримкою десятка людей.

Наступного дня громадяни, які до цього лаяли главу НБУ, тепер вигукували гасла «Гонтарева прийшла - порядок навела» і «Гонтарева - поверни ГангБанк», а також «Ми за Гонтареву!».

«Ми без проблем провели мітинг за Гонтареву з участю ваших людей, але нам цього здалося мало, і ми пішли далі і вирішили перекуповувати ваших людей прямо на мітингу», - зазначив у сюжеті Філімоненко, звертаючись до Рабіновича.

Під час акції на підтримку Рабіновича він із допомогою гучномовця пообіцяв людям по 200 грн, щоб вони «захищали права учасників акції», яким «не дають воду і крадуть добові», та створив з учасників акції «профспілку» «Учасників акції за Рабіновича».

До журналіста-засновника профспілки відразу потягнулися люди, які з охотою брали по 50 грн і ставали «членами профспілки». Після акції кожному «члену» обіцяли виплатити ще по 150 грн.

«Організація мітингів під Нацбанком дуже на низькому рівні, тому я вам пропоную свої послуги. Обіцяю, що не буду красти ваші гроші», - резюмував журналіст, звертаючись до Рабіновича.

Зазначимо, що вже більше півроку біля стін Нацбанку збираються мітингувальники під прапорами партії Рабіновича «За життя». Активісти виступають за відставку голови НБУ Валерії Гонтаревої і вимагають провести розслідування щодо її діяльності на цій основі.

Нагадаємо, український блогер Олександр Барабошко прийшов на мітинг Вадима Рабіновича під Національним банком України і вирішив виступити перед людьми, закликаючи підвищити оплату праці мітингувальників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: