Журналісти порахували, скільки обіцянок виконав Саакашвілі на посаді губернатора Одещини

Журналісти порахували, скільки обіцянок виконав Саакашвілі на посаді губернатора Одещини
Міхеїл Саакашвілі

Кілька проектів, про які заявляв Саакашвілі, знаходяться у процесі втілення

Глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, який сьогодні заявив про свою відставку, за час роботи керівником адміністрації виконав 14 з 34 своїх обіцянок. Про це свідчать результати моніторингу діяльності керівника Одеської області, проведеного порталом «Слово і діло».

У процесі виконання знаходяться також 14 обіцянок, залишаються невиконаними 6 намірів політика.

Серед найважливіших обіцянок, які виконані Саакашвілі за час його діяльності, - створення центру адміністративних послуг в Одесі, проведення прийому громадян та робочих зустрічей в наметі на трасі Одеса - Рені, облаштування блокпоста під Маріуполем для підрозділу «Шторм».

Крім того, в актив главі адміністрації записали те, що він назвав імена чиновників-корупціонерів і не перейшов на роботу в уряд, як і обіцяв.

У категорії невиконаних обіцянок Саакашвілі відзначено проведення відкритого конкурсу на посаду керівника обласної митниці, обіцянку відкрити одеський аеропорт навесні 2016 року, дати старт роботі електронної митниці з 1 березня 2016 року, а також призначення керівника управління соцполітики з числа волонтерів.

У стадії виконання знаходяться обіцянки керівника області збудувати нову злітну смугу в місцевому аеропорту до осені 2017 року, передача конфіскованих велосипедів дітям, створення першого центру митного управління та інші.

Як повідомлялося, сьогодні, 7 листопада, на скликаній прес-конференції Саакашвілі заявив, що вирішив подати у відставку. «Я не хочу залишати одеситів напризволяще, але я вирішив подати у відставку», – сказав він.

Саакашвілі запевнив, що боротьба з корупцією в Україні продовжиться, а Одеса розвинеться тільки після того, як переможе корупціонерів у столиці.

Серед головних претендентів на посаду голови Одеської ОДА ЗМІ називаютьпершого заступника глави фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенка і першого заступника голови Адміністрації президента Віталія Ковальчука.

Прес-секретар Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що її шеф подав усі документи на звільнення з посади голови Одеської обласної державної адміністрації.

Тепер задовольнити відставку Саакашвілі повинен президент України Петро Порошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: