Злива на Одещині наробила біди: підтоплені дороги, повалені дерева

Злива на Одещині наробила біди: підтоплені дороги, повалені дерева
Злива та буря в Одесі

Рятувальники визволяли автомобілі, які застрягли на підтоплених зливою ділянках дороги

У четвер, 13 липня, через сильні дощі сталося підтоплення доріг в Одесі та Одеській області.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, о 22:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що за межами с. Христово-Ботеве Лиманського району Одеської області на розмитій зливою ґрунтовій дорозі застряг автомобіль, в якому перебувало двоє людей. За допомогою тросу рятувальники Лиманського райсектору ГУ ДСНС України в Одеській області витягли автомобіль.

О 23:11 рятувальникам повідомили про те, що за межами с. Барабой Овідіопольського району Одеської області на трасі Білгород-Дністровський – Одеса в результаті сильного вітру впало дерево і перекрило рух транспорту. Фахівці ДСНС  розпиляли клен і розчистили проїжджу частину від перешкоди.

Пізніше рятувальники визволили чотири легкові автомобілі, які застрягли на підтопленій зливою ділянці дороги на вулиці Балківська в Одесі.

Також о 01:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Чорноморського козацтва в Одесі від 17 до 29 будинку (500 м) дощем затопило проїжджу частину дороги. Рятувальники Суворовського райвідділу ГУ ДСНС України в Одеській області спустили надлишкову воду, повідкривавши люки колодязів.

Як повідомлялося, 13 липня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру), через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 88 населених пунктів у семи областях України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: