ЗМІ дізналися про другу зустріч Путіна та Трампа на саміті G20

ЗМІ дізналися про другу зустріч Путіна та Трампа на саміті G20
Володимир Путін і Дональд Трамп на саміті G20 у Гамбурзі

Путін і Трамп начебто зустрілися за вечерею, після офіційних переговорів у Гамбурзі

Президент Росії Володимир Путін і президент США Дональд Трамп провели ще одну, неформальну зустріч під час саміту Великої двадцятки (G20) в Гамбурзі, про яку раніше не було відомо.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на представника Білого дому.

Про другу зустрічі лідерів країн також пише The Hill з посиланням на главу міжнародної консалтингової фірми Eurasia Group Іана Бреммера. За його словами, Путін і Трамп зустрілися за вечерею, після офіційних переговорів.

Бреммер розповів, що російський і американський лідер розмовляли близько години в присутності тільки перекладача Путіна. Глава Eurasia Group додав, що відсутність перекладача з американської сторони є порушенням протоколу нацбезпеки.

Водночас, питання, які обговорювали президенти, не називаються.

Нагадаємо, 7 липня в німецькому Гамбурзі на полях саміту Великої двадцятки відбулася зустріч президентів Росії і США Володимира Путіна та Дональда Трампа. На переговорах також були присутні міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров і держсекретар США Рекс Тіллерсон. Зустріч тривала 2 години 16 хвилин.

Під час неї була досягнута домовленість, щодо перемир’я на південному заході Сирії. Крім того, Путін і Трамп обговорили Україну. Також піднімалися питання втручання Росії у вибори в США.

Як зазначив після зустрічі держсекретар США Рекс Тіллерсон між двома лідерами спостерігалася «очевидна позитивна хімія».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: