ЗМІ: Ідея створення «Малоросії» в Кремлі не обговорювалася

ЗМІ: Ідея створення «Малоросії» в Кремлі не обговорювалася

Для Суркова, який курирує «українське питання», ініціатива Захарченка була несподіванкою

Ідея ватажка «ДНР» Олександр Захарченко щодо «держави Малоросія» виявилася ініціативою його оточення і стала несподіванкою для Кремля. Про це в коментарі «РБК» заявили два близьких до адміністрації президента РФ джерела.

Повідомляється, що для помічника російського президента Владислава Суркова, який, за неофіційною інформацією, курирує «українське питання», ініціатива Захарченка була несподіванкою.

«Ініціатива 100% йшла не від Суркова. Адміністрація президента РФ, - ред.) була не в темі. Це особиста ініціатива Захарченка і його наближених», — пише видання.

Нагадаємо, сьогодні вранці ватажок «ДНР» Олександр Захарченко заявив про створення нової держави – «Малоросії». За його словами, «столицею» псевдоутворення стане Донецьк, а ідею підтримали в «ЛНР» і представники регіонів України. Примітно, що в «ЛНР» вже спростували інформацію про створення «Малоросії».

Згодом Євген Марчук прокоментував заяву терориста Захарченка про створення «Малоросії».

Заяву Захарченко українська сторона Тристоронньої контактної групи зі врегулювання ситуації на Донбасі завтра на засіданні в Мінську поставить на обговорення. У Генштабі ініціативу Захарченка назвали «хворою фантазією російських маріонеток».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: