ЗМІ: Омелян піде разом із Балчуном

ЗМІ: Омелян піде разом із Балчуном
Войцех Балчун та Володимир Омелян

Владимир Омелян, перебуваючи в команді міністра транспорту Пивоварського, особисто брав участь у призначенні Войцеха Балчуна на посаду керівника «Укрзалізниці», але після приходу на посаду міністра почав активну конфронтацію зі своїм ставлеником

На початку осені у Кабінеті міністрів відбудеться перестановка, ця інформація активно обговорюється в уряді.

Depo.ua повідомляє, що вже ніби ухвалено  рішення про зміну міністра інфраструктури, який «загруз у публічних конфліктах навколо «Укрзалізниці» та заходу на український ринок компанії Rуanair.

Раніше Владимир Омелян, перебуваючи в команді міністра транспорту Пивоварського, особисто брав участь у призначенні Войцеха Балчуна на посаду керівника «Укрзалізниці», але після приходу на посаду міністра почав активну конфронтацію зі своїм ставлеником. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман засудив такі дії та зазначив, що остання тенденція залучення іноземних фахівців часто є «зловживанням».

«Я вважаю, що Україну мають будувати українці, і я глибоко в цьому впевнений, зараз навіть більше. Не без того, що ми можемо запрошувати тих чи інших спеціалістів, але, за великим рахунком, ми повинні побудувати свій будинок самостійно», - заявив Гройсман в ефірі телеканалу «112-Україна».

ЗМІ стверджують, що «неспроможність до конструктивного діалогу і постійне протистояння з усіма є ключовою претензією до Омеляна». Крім того, відсутність результатів роботи, провал реформ та висока конфліктність - причини, за якими не буде продовжено контракт з Балчуном. «У цьому зв'язку відхід Омеляна буде послідовною дією, щоб не створювати ситуацію його перемоги у конфлікті навколо «Укрзалізниці». Вимушений захід з перепідпорядкування «Укрзалізниці» не дав результатів, а лише поглибив конфронтацію Омеляна з усіма», - йдеться у повідомленні.

«У керівництво галузі повинні прийти нові люди, які не будуть займатися інтригами та самопіаром, а будуть зосереджені на відновленні зруйнованої інфраструктури та налагодженні нормальної роботи», - вважають у Кабміні.

Читайте також статтю: Гендиректор аеропорту «Львів» Тетяна Романовська: Від Ryanair ми би отримали вісім мільйонів гривень

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: