ЗМІ повідомили, що у Лондоні скоїв самогубство відомий російський бізнесмен

ЗМІ повідомили, що у Лондоні скоїв самогубство відомий російський бізнесмен
Російський підприємець Володимир Щербаков

В лондонській поліції заявили, що поки не можуть підтвердити смерть Щербакова

У Лондоні наклав на себе руки російський підприємець Володимир Щербаков, якого підозрювали у виведенні з Росії 10 млрд руб.

Про це повідомляє Republic.

Про причини трагедії нічого не повідомляється, в лондонській поліції виданню заявили, що поки не можуть підтвердити смерть Щербакова.

Інформація про смерть Щербакова з'явилася через два дні після того, як «Коммерсант» написав, що МВС Росії припинило кримінальну справу проти бізнесмена. Його підозрювали у виведенні з Росії понад 10 млрд руб.

Щербакова називали «бенефіціаром» реформи з переходу на постійно підключені до Федеральної податкової служби Росії касові апарати.

Навесні 2017 року Republic з'ясував, що Щербакова оголосили в міжнародний розшук у справі про виведення грошей. При цьому інформація про розшук Щербакова зникла із сайту Інтерполу.

Депутат Держдуми Андрій Луговий називав Щербакова бенефіціаром фірми «Рік» - компанії, яка навесні була єдиним власником ліцензії ФСБ на виробництво накопичувачів для нових онлайн-кас. У день, коли про це написав Republic, ліцензії видали ще двом компаніям.

З 1 липня 2017 року всі російські підприємства повинні перейти на касове обладнання, яке в режимі реального часу звітує про операції в Федеральну податкову службу.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: